OM OS

 

Følelsen af ikke at have tid nok, er velkendt for de fleste. I en hverdag, der er stadig mere travl, er tiden blevet vores vigtigste ressource – og vores største mangelvare.


Hos More Minutes er tid den ressource, vi værner om.

Vi tilbyder forskellige services, der skal være med til, at du sparer tid i hverdagen. Vi kommer til din arbejdsplads, og klarer dine praktiske opgaver og gøremål i din arbejdstid. På denne måde er More Minutes til for at gøre livet lettere for dig.

 

 

More Minutes ApS er grundlagt og ejet af iværksætteren Anne Bladt. Virksomheden blev til på baggrund af Annes ønske om at skabe mere tid til andet end de praktiske opgaver og gøremål i hverdagen. Sammen med sin mand kom hun derfor på idéen til at oprette More Minutes, der tilbyder services udført i din arbejdstid.

 

I slutningen af 2018 sagde Anne sit daværende job op og oprettede More Minutes, der på dette tidspunkt kunne tilbyde tre forskellige services og havde tre kundevirksomheder tilkoblet. På nuværende tidspunkt kan vi tilbyde 10 forskellige services og har mere end 70 glade kundevirksomheder i More Minutes.

 

 

 

Ønsker du også, at din arbejdsplads skal have adgang til More Minutes services? Send os en mail her.

 

Har du et ønske til en service, du synes skal tilføjes i More Minutes? Send en mail med dit ønske, så tager vi det til efterretning – klik her

More Minutes
Logo
Shopping cart